درسالگرد سی و هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، گزارش مقایسه ای عملکرد آموزش عالی در سال ۱۳۹۵ و ۵۷ ۱۳ را منتشر کرد.

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم،  در مقدمه این گزارش آمده است: ارتقای سهم ایران در تولید علم جهانی از یک صدم درصد در سال ۱۳۵۷به ۱/۸۱ درصد در سال ۱۳۹۵و کسب رتبه اول علمی در منطقه و جهان اسلام، دستاورد عظیمی است که در پی خود باوری نشئت گرفته از انقلاب اسلامی محقق شده است.

براساس این گزارش، ارائه آمار دانشجویان در مقاطع مختلف تحصیلی ، تعداد رشته های تحصیلی، تعداد اعضای هیئت علمی، تعداد دانشگاهها و مراکز آموزش عالی،  تعداد انجمن های علمی، کانون های فرهنگی،نشریات دانشجویی، تشکل های اسلامی دانشجویی،  تعداد مقالات علمی و جایگاه ایران در نمایه های معتبر جهانی، تعداد موسسات پژوهشی ، پارک های علم و فناوری و شرکت های دانش بنیان از جمله بخش های این گزارش مقایسه ای است.

همچنین این گزارش وضعیت موجود را در حوزه های آموزشی، پژوهشی و فناوری، دانشجویان، اداری، مالی ، عمرانی، فرهنگی و اجتماعی  و همکاری های علمی بین المللی با سال ۱۳۵۷ مقایسه کرده است.

متن کامل گزارش  عملکرد از طریق پیوند ذیل قابل دسترسی است:

لینک دانلود

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.