کلنگ زنی اولین ساختمان آموزشی اداری دانشگاه شهرضا(مرکزآموزش عالی شهرضا) در سال ۹۴کلنگ زنی اولین ساختمان آموزشی اداری دانشگاه شهرضا(مرکزآموزش عالی شهرضا) در سال 94

دکتر حمیدرضا کریم‌زاده رئیس دانشگاه شهرضا گفت : این دانشگاه در نظر دارد ساختمانی با زیر بنای هزار متر مربع با کمک بودجه تخصیصی وزارت نفت در اولین فصل سال ۹۴ کلنگ زنی‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرضا؛ دکتر حمیدرضا کریم‌زاده در اولین نشست خبری سال ۹۴ با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مجموعه دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور نقش بسیاری در تحقق شعار سال جدید و دست‌یابی به منویات رهبر معظم انقلاب در این حوزه خطیر دارند و در سال همدلی و همزبانی دولت و ملت، باید تمام توان دانشگاه‌ها و دانشگاهیان برای جهش علمی کشور به کار گرفته شود و انتظار می‌رود از نخستین روز‌های کاری سال شاهد تلاش همگانی برای اجرای این اصل مهم باشیم.رئیس دانشگاه شهرضا با اشاره به اینکه تخصیص اعتبار مصوب به این دانشگاه در سفر سال ۸۸ هیئت دولت به استان اصفهان به دلیل وجود برخی مشکلات تاکنون به طول انجامیده است، تصریح کرد: با وجود اینکه میزان اعتبار تخصیص ‌یافته به این دانشگاه حدود ۱۰ میلیارد ریال بوده اما به دلیل برخی مسائل این رقم به میزان ۶ میلیارد ریال کاهش یافته است.

وی افزود: بر اساس پیگیری‌های مکرر انجام گرفته اعتبار ۶ میلیارد ریالی در روز‌های پایانی سال گذشته به این دانشگاه اختصاص یافته است و امیدواریم عملیات احداث ساختمان این دانشگاه در آینده نزدیک به شکل رسمی آغاز شود.

دکترکریم‌زاده در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به اینکه فعالیت دانشگاه شهرضا در سال ۹۰ با اعتبارات نا‌چیزی آغاز شده است، تاکید کرد: در وضعیتی دانشگاه شهرضا با اختصاص کم‌ترین منابع و امکانات فعالیت خود را آغاز کرد و در حال حاضر با برخورداری از چهار ساختمان آموزشی و رفاهی، تحصیل بالغ بر ۶۰۰ نفر دانشجو در قالب ۶ رشته تحصیلی فنی مهندسی و فعالیت ده‌ها انجمن علمی و فرهنگی در مسیر توسعه و تعالی کشور مهیا نموده است.

وی با تشریح سیاست‌گذاری‌های انجام گرفته برای افزایش رشته‌های تحصیلی این دانشگاه در مقاطع مختلف افزود: در همین راستا نسبت به ارائه پیشنهاد برای راه‌اندازی رشته‌های جدید در رشته‌های علوم کامپیوتر، مهندسی انرژی، علوم مهندسی، مهندسی مکاترونیک در مقطع کارشناسی و مهندسی برق قدرت و ریاضی در مقطع کارشناسی ارشد اقدام نموده است و بر‌ همین اساس انتظار می‌رود جمعیت دانشجویان مشغول به تحصیل در این دانشگاه به حدود ۹۰۰ نفر در سال تحصیلی آینده افزایش می یابد.

وی در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران مبنی بر وضعیت به‌کار‌گیری نخبگان علمی شهرضا در ساختار این دانشگاه گفت: سیاست محوری دانشگاه شهرضا در طول سال‌های گذشته مبتنی بر به‌کارگیری نخبگان شهرستان بوده است و آمار اعضای هئیت علمی بومی این دانشگاه بارزترین مصداق این واقعیت بزرگ است.