کسب دو مدال طلا در مسابقات پاورلیفتینگ و پرس سینه قهرمانی دانشجویان کشور توسط دانشجوی دانشگاه شهرضا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرضا؛ اولین دوره مسابقات قهرمانی پاورلیفتینگ و پرس سینه دانشجویان دانشگاه ها وموسسات آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه قم از تاریخ ۱۳ لغایت ۱۶ اردیبهشت ماه سال جاری برگزار شد.در این دوره از مسابقات، آقای سید محمد صادق موسوی دانشجوی دانشگاه در مسابقات پاورلیفتینگ و پرس سینه قهرمانی در وزن ۱۰۵kg  موفق به کسب دو مدال طلا و راه یابی به انتخابی تیم ملی شد.در این دوره از مسابقات ۸۰ ورزشکار از ۱۵ دانشگاه  در ۸ وزن در دوبخش پرس سینه و پاورلیفتینگ به مبارزه پرداختند و در نهایت به نفرات و تیم های برتر حکم و مدال قهرمانی اعطا گردید.