چهارمین نشست عادی از دوره هفتم کمیسیون دائمی هیات امنای دانشگاه اصفهان، دانشکده ریاضی و کامپیوتر خوانسار و مرکز آموزش عالی شهرضا با حضور کلیه اعضای حقیقی و حقوقی این کمیسیون از ساعت ۹ الی ۱۲:۳۰ روز چهارشنبه ۹۸٫۱۰٫۱۱ در دفتر ریاست دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی مرکز و به نقل از وب سایت خبری uinews؛ دکتر محمد رضا ایروانی مسئول دبیرخانه هیات امنا اظهار داشت: در این جلسه موضوعات مختلفی در قالب موضوعات مربوط به اعمال سیاست‌های راهبردی و موضوعات مربوط به امور جاری موسسات عضو هیات امنای دانشگاه اصفهان شامل دانشگاه اصفهان، دانشکده ریاضی و کامپیوتر خوانسار و مرکز آموزش عالی شهرضا مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مقرر شد موارد مصوب در دستور جلسه چهارمین نشست عادی از دوره هفتم هیات امنا که قرار است در تاریخ ۹۸٫۱۱٫۷ در دفتر وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری تشکیل شود، قرار گیرد.

لازم به ذکر است که اعضای حقوقی کمیسیون دائمی هیات امنای دانشگاه اصفهان آقایان دکتر مجتبی صدیقی رئیس سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس کمیسیون، دکتر هوشنگ طالبی رئیس دانشگاه اصفهان و دبیر کمیسیون، دکتر سعید وحدتی رئیس دانشکده ریاضی و کامپیوتر خوانسار، دکتر صادق مطهر رئیس مرکز آموزش عالی شهرضا، دکتر شهاب کسکه عضو هیات علمی و معاون مرکز هیات‌های امناء و هیات‌های ممیزه وزارت عتف و دکتر نعمت­اله اکبری رئیس سازمان مدیریت و برنامه­ریزی استان اصفهان و اعضای حقیقی کمیسیون دائمی هیات امنای دانشگاه اصفهان آقایان دکتر پیمان صالحی معاون تجاری‌سازی و نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دکتر حیدرعلی عابدی نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی، دکتر سیدمهدی ابطحی رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان دکتر منصور معظمی  دانش آموخته دانشگاه اصفهان و معاون سابق وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس هیات عامل ایدرو (سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران)، دکتر علیرضا فیروز عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان، دکتر ولی­اله میرخانی عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان و دکتر محمدرضا ایروانی؛ عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان می­باشند.

علاوه بر اعضای حقیقی و حقوقی، آقایان دکتر بابک صفاری مدیر دفتر برنامه، بودجه و تشکیلات دانشگاه اصفهان، مسعود بهراد مدیر امور مالی دانشگاه اصفهان و نماینده حسابرس منتخب هیات امنا نیز در این جلسه حضور داشتند.