پیام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به مناسبت آغاز سال تحصیلی دانشگاهها و مراکز آمـوزش عالی

دکتر محمد فرهادی وزیر علوم،تحقیقات و فناوری با صدور پیامی آغاز سال تحصیلی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی  را به جامعه دانشگاهی و دانشجویان کشور تبریک گفت .

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم،متن پیام دکتر فرهادی به شرح ذیل است:

آغـاز سـال تحصیلی ۹۵-۱۳۹۴ را به استادان، پژوهشگران، فناوران، مدیران و کارکنان خـدوم و خستگی ناپذیر و دانشجویان سرافراز و گرامی به خصوص دانشجویان جدید تبریک می گویم.

نقش و منزلت تاریخی دانشمندان مسلمان و ایرانیان در پیشرفت علوم در جامعه علمی جهانی بر کسی پوشیده نیست و امروز، خبرهای افتخارآمیز و غرورآفرین از رشد و ارتقای مستمر جایگاه علمی ایران اسلامی تائیدی دوباره و نمادی از پویایی و شکوفایی علمی ایران عزیز در عرصه های بین المللی است.

بدون تردید جایگاه اندیشمندان، دانش پژوهان و سرمایه های اصیل و گرانبهای اجتماعی در اخلاقیات دنیای کنونی و نیز در اقتصاد مبتنی بر دانایی، به همراه نوآوری و اندیشه های پاک و پویا رقم می خورد و منابع انسانی عوامل بی بدیل در شاخص های اصلی توسعه پایدار و همه جانبه به شمار می آیند.

جامعه علمی و دانشگاهی کشـور بر پایه آموزه های اسلام که “یعلوا و لا یعلی علیه” مجدّانه سعـی می نماید با اتکا به حمایت های بی دریغ مقام معظم رهبری از برنامه های کیفی سازی و توسعه هدفمند آموزش عالی، ضمـن تحقق بخشیدن به دانشگاه های نسـل سـوم و کـارآفرین، بـر پایه برنامه های آمایشی کـلان به تربیت دانشجویان توانمند، با انگیزه و برخوردار از اخلاق نیکو مبادرت داشته و همزمان با افزایش همکاری های علمی بین المللی، افق های جدید و روشنی را در رسیدن به مرجعیت علمی منطقه و جهان اسلام باز ترسیم نماید.

دکتر محمد فرهادی
شهریور ۱۳۹۴

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.