دکتر حمیدرضا کریم زاده رئیس دانشگاه شهرضا در پیامی پیشاپیش فرارسیدن سال نو و بهار طبیعت را تبریک گفت.

در متن پیام اینچنین آمده است:

پیام دکتر حمیدرضا کریم زاده رئیس دانشگاه شهرضا به مناسبت فرارسیدن سال نو و بهار طبیعت ...
بسم الله الرحمن الرحیم” ای گرداننده دلها و دیده ها ، ای تدبیر گر شب ها و روزها ، ای دگرگون کننده سال ها و حال ها ،

حال ما را بهترین حال بگردان

نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد

عالم پیر دگرباره جوان خواهد شد

فروردین ماه از راه می رسد تا طبیعت چهره بگشاید وعالم پیر به مدد باد صبا دگربارجوان شود و جامه  نو بر تن پوشد.
در آستانه فصل شکوفایی و آغاز رویش طبیعت و بهار دل و جان انسانها به استقبال سال نو می رویم . نخستین روز بهار، آغازی برای اعتدال، طراوات، نشاط و شادابی و نوروز، عید شکوفایی، پویایی، بالندگی، نوخواهی و نواندیشی است.
در روزهای پایانی سال ۱۳۹۳هستیم، یادمان هست که در سال ‘ اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی ‘ به دست آوردهای با ارزشی در سطح ملی و بین المللی دست یافته ایم و همه اینها را مرهون پیام های روشنگرانه و نامگذاری های خردمندانه مقام معظم رهبری هستیم.
سال ۱۳۹۴ را با توکل به پیشگاه پروردگار منان، در سایه ی رهبر فرزانه انقلاب، از دست آوردهای انقلاب اسلامی مان پاسداری می کنیم و در راستای راه و منش آن مشعل هدایت، امام راحل(ره) گام برخواهیم داشت.
عید سعید نوروز و آغاز سال نو را که با دعای خیر عزیزان تحول احوال و تقلّب دلها و بصیرتها را نوید می‌دهد به همه دانشگاهیان اعم از اعضای محترم هیأت علمی، کارکنان پرتلاش  و دانشجویان گرامی ، تبریک و تهنیت عرض نموده و از خداوند متعال آرزومندم که سال ۹۴، سالی سرشار از سلامتی، شادمانی و موفقیت برای همه دانشگاهیان باشد.
امیدوارم سال آینده، با انسجام کاری بیشتر و همدلی و همفکری و هم افزائی، سالی پر برکت برای کشور عزیزمان ایران باشد.

دکتر حمیدرضا کریم زاده
رئیس دانشگاه شهرضا