حضرت على‏ (ع): هیچ گنجى سودمند تر از علم نیست

دانشجویان عزیز،استادان معزز و همکاران بزرگوار فصل پاییز اگرچه آغاز خزان طبیعت است، اما نماد بهار علمی، شور و نشاط دانش پژوهان، استادان و دانشجویان مشتاق دانش افروزی است که سرمایه های راستین جامعه به شمار می روند؛ به راستی هیچ مزیت و فضیلتی برتر از دانایی نیست.

خدای را شاکرم که دیگربار توفیق ورود به فصل مهرِ دانش و فرزانگی را یافتم. تقارنِ بهار دانش و تعلیم و تربیت با هفته دفاع مقدس را به فال نیک می‌گیرم و خاطره شجاعت و فداکاریِ فرزندان غیور و عزتمند ایران زمین را پاس می‌دارم.

اینک در آستانه نهمین سال از فعالیت دانشگاه شهرضا هستیم، برگی نو از از شادابی و شکوفاییِ دانشگاه ورق می‌خورد، فرصت را مغتنم شمرده و حضور مبارک یکایک دانشجویان، به ویژه دانشجویان ورودی جدید در دانشگاه‌ شهرضا صمیمانه خیر مقدم و شادباش عرض می‌نمایم و امیدوارم سال تحصیلی جدید، سال شکوفایی و به بارنشینی مضاعف درخت علم و عمل در همه شاخه ها و رشته های دانشگاهی و سال تحقق اهداف علمی و تحقیقاتی نظام آموزش عالی کشور از جمله دانشگاه شهرضا باشد.

امیرحسین علی بیگی

رئیس دانشگاه شهرضا