پیام تسلیت رئیس دانشگاه شهرضا به مناسبت حادثه دلخراش مکه مکرمه

پیام تسلیت رئیس دانشگاه شهرضا به مناسبت حادثه دلخراش مکه مکرمه ...

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرضا؛ دکتر حمیدرضا کریم زاده در پی حادثه دلخراش مکه مکرمه و صحرای منا که منجر به کشته شدن تعداد زیادی از مسلمانان جهان و بویژه ۴ نفر ازمردم شهرستان شهرضا شد پیام تسلیتی صادر کرد. در متن این پیام آمده است:متأسفانه در مراسم حج امسال شاهد اتفاقات ناگواری از جمله سقوط جرثقیل و حادثه دلخراش صحرای منا در روز عید قربان بودیم که بر اثر آن جمع زیادی از هموطنان ایرانی بویژه ۴ نفر از مردم شهرضا جان خود را از دست دادند.

حرم و شهری که بعد از بعثت پیامبر گرامی اسلام (ص) باید خانه امن الهی باشد، امروز به دلیل مدیریت غلط حکام سعودی شاهد فجایعی همچون « صحرای منا» است. اتفاقات تأسف باری که در مناسک حج امسال در خانه خدا رخ داد نشانه کاملی از بی‌کفایتی حکام سعودی در میزبانی مناسک حج ابراهیمی است.

خبر در گذشت حجاج بیت الله الحرام در صحرای منا، بسیار دردناک و غم انگیز است. درگذشت تعداد زیادی از مسلمانان، جهان اسلام را عزادار کرده و احرام سپید درگذشتگان، ایران اسلامی را نیز سیاه پوش کرده است.

اینجانب با اندوه و تاسف فراوان، این فاجعه را به ساحت مقدس امام زمان عجل الله ، رهبر عزیز انقلاب (مدظله العالی)، مراجع معظم تقلید، دولت تدبیر و امید و مردم شریف ایران به ویژه مردم ولایتمدار شهرستان شهرضا و خانواده های داغدار تسلیت عرض می نمایم و از خداوند سبحان برای آسیب دیدگان شفای عاجل و بازماندگان حجاج قربانى شده صبری جمیل مسالت دارم.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.