به گزارش روابط عمومی مرکز ؛ نخستین کنفرانس ملی سیستم های هوشمند و محاسبات سریع صبح روز یکشنبه 5 بهمن ماه با حضور علاقه مندان، مدیران، اساتید و پژوهشگران دانشگاههای کشور به صورت مجازی در مرکز آموزش عالی شهرضا برگزار شد.

در ابتدای کنفرانس دکتر مطهر رئیس مرکز آموزش عالی شهرضا، با تبریک 5 بهمن مصادف با 24 ژانويه روز جهانی آموزش ضمن ابراز خوشنودی از برگزاری نخستین کنفرانس ملی سیستم های هوشمند و محاسبات سریع توسط این مرکز، آموزش و پژوهش را جز جدایی ناپذیر یک دیگر در سیستم دانشگاهی جهان خواند و از کلیه اعضای کمیته علمی و اجرایی که از ماه ها قبل با همکاری یکدیگر شرایط برگزاری کنفرانس را فراهم کردند تشکر کرد.

در ادامه کنفرانس دکتر جنتی معاون پژوهش و فناوری مرکز آموزش عالی شهرضا کنفرانس های علمی را یکی از راههای ارتباط با صنایع نام برد و افزود : با همکاری پژوهشگران و اعضای هیأت علمی  می توان نتایج کنفرانس های علمی را در جهت هدایت و مدیریت پژوهش های صحیح در برنامه ریزی های صنعتی و کلان کشور استفاده نمود.

سپس دکتر افشاری دبیر علمی کنفرانس ملی سیستم های هوشمند و محاسبات سریع با اشاره به بررسی 99 مقاله رسیده به دبیرخانه کنفرانس افزود: از این تعداد، 25 مقاله به صورت سخنرانی و 45 مقاله به صورت پوستر توسط کمیته علمی مورد پذیرش و انتخاب قرارگرفت.

در ادامه  دکتر رضاپور عضو هیأت علمی پژوهشگاه فضای مجازی و دکتر مردوخی عضو هیأت علمی دانشگاه رازی کرمانشاه به عنوان سخنران کلیدی به ایراد سخنرانی پرداختند و مقالات شفاهی شرکت کنندگان در  نوبت عصرکنفرانس ارائه شد.

شایان ذکر است پژوهشگرانی از دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه تبریز، دانشگاه صنعتی مالک اشتر، پژوهشگاه نیرو، دانشگاه تهران، دانشگاه گلستان، دانشگاه صنعتی خاتم الانبیا بهبهان، دانشگاه علم و صنعت و واحدهای مختلف دانشگاه ازاد اسلامی، پیام نور و … در این کنفرانس  مشارکت داشتند.

جهت مشاهده گزارش تصویری اینجا کلیک نمایید