موضوع مناقصه: واگذاری خدمات انتظامات، حفاظت فیزیکی، فضای سبز و سایر امور مجموعه دانشگاه شهرضا

بدین وسیله باستحضار می رساند دانشگاه شهرضا در نظر دارد خدمات انتظامات، حفاظت فیزیکی، فضای سبز و سایر امور مجموعه خود را از طریق مناقصه محدود واگذار نماید. لذا از کلیه شرکت هایی که دارای صلاحیت از اداره رفاه، کار، تعاون و امور اجتماعی (خاصه موضوع مناقصه به سال 1399) می باشند و مایل به شرکت در مناقصه یاد شده هستند دعوت می گردد جهت مشاهده فضای ساختمان ها، آگاهی بیشتر از موضوع مناقصه و ارائه پیشنهاد قیمت از روز چهارشنبه مورخ 12 شهریور ماه 1399 لغایت ساعت ۱۴ روز چهارشنبه مورخ 19 شهریورماه 1399 با در دست داشتن اصل رسید واریزی به مبلغ ۳۰۰،۰۰۰ ریال به حساب شماره شبایIR90- 0100-0040-0109-6403-0227-41 نزد بانک ملی به نام تمرکز وجوه درآمد اختصاصی مرکز آموزش عالی شهرضا به همراه یک برگ مشخصات کامل متقاضی شامل نام، آدرس، تلفن، نمابر، پست الکترونیکی به آدرس ذیل جهت تحویل اسناد فوق الذکر به آقای مهندس صالح (امور اداری) مراجعه نمایند.

درضمن مبلغ ضمانت نامه بانکی شرکت در مناقصه یادشده معادل مبلغ بیست میلیون تومان می‌باشد.

آدرس : شهرضا- ابتدای جاده دهاقان- جنب سازمان هواشناسی- امور اداری دانشگاه تلفن : ۸۰-۰۳۱۵۳۲۳۸۳۷۹ داخلی 102

شایان ذکر است دانشگاه در رد یا قبول کلیه یا هریک از پیشنهادها مختار است.