به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرضا؛ دکتر محسن جنتی معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی دانشگاه از ضدعفونی کردن سراهای دانشجویی، کلاس ها، محیط های آموزشی، آزمایشگاهی، کارگاهی و اداری دانشگاه خبر داد .

وی با اشاره به شیوع بیماری کرونا در کشور، اظهارکرد: به منظور پیشگیری از انتقال این بیماری بین دانشجویان، فعالیت های آموزشی دانشگاه بنا بر نظر وزارت بهداشت و درمان تا روز جمعه ۹ اسفندماه ۱۳۹۸ تعطیل اعلام شد.

دکتر جنتی گفت: طبیعتا زمانی که فعالیت‌های آموزشی دانشگاه تعطیل شود، خدمات رفاهی به دانشجویان بویژه خدمات مربوط به سراهای دانشجویی را نداریم، بنابراین تعطیلی خوابگاه‌ها را هم در دستورکار قرار داده شد.

معاون دانشجویی دانشگاه با اشاره به استقرار بیش از ۲۰۰ دانشجوی غیربومی در دو سرای دانشگاه ، اضافه کرد: از آنجایی که سراهای دانشجویی از جمله مراکز پرجمعیت هستند و در بحث شیوع بیماری‌ها می‌توانند خطرآفرین باشند، اقدام به ضدعفونی کردن آنها کردیم.

دکتر جنتی یادآورشد: در کنار ضدعفونی کردن سراها، کار ضدعفونی کردن سالن های غذاخوری، کلاس ها، آزمایشگاه ها و مکان های پرتردد را نیز درحال اجر داریم و آشپزخانه دانشگاه تعطیل هست.

معاون دانشجویی دانشگاه با تاکید براینکه تاکنون هیچ موردی از بیماری کرونا بین دانشجویان این دانشگاه و در سطح شهرستان گزارش نشده، عنوان کرد: با توجه به لزوم پیروی از سیاست‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان متولی قرارگاه کروناویروس، هرگونه فعالیت یا تعطیلی واحد‌های آموزشی تابع تصمیم و اعلام رسمی وزارت بهداشت و هیات رئیسه دانشگاه خواهد بود.

جهت مشاهده گزارش تصویری اینجا کلیک نمایید