به گزارش روابط عمومی مرکزآموزش عالی شهرضا؛ در حکمی از سوی دکتر طالبی رئیس دانشگاه اصفهان، آقای دکتر محمدرضا شمس بعنوان “مسئول بين المللي سازي مركز آموزش عالي شهرضا” منصوب گردید

در بخشی از این حکم آمده است : بنا بر پيشنهاد مدير محترم دفتر همكاري هاي علمي و بين المللي دانشگاه، نظر به تجربه و تخصص جنابعالي، با حفظ وظايف آموزشي و پژوهشي جنابعالی به عنوان “مسئول بين المللي سازي مركز آموزش عالي شهرضا” منصوب مي شويد.
بديهي است نظر به اينكه اين موضوع به عنوان گام موثر و عملياتي در مسير بين المللي شدن دانشگاه اصفهان مي باشد، و با عنايت به انباشت تجارب بسيار ارزشمند در آن دانشكده و وجود ظرفيت هاي مناسب، اميد است با تلاش و حسن تدابير جنابعالي و همكاري اعضاي محترم هيات علمي دانشكده و مدير محترم دفتر روابط بين الملل دانشگاه، ضمن تسريع در فراهم آوردن تمهيدات و زيرساخت هاي ضروري اين مهم، به ياري پروردگار گام هاي شايسته در راستاي تقويت ارتباطات بين المللي، در دانشگاه اصفهان برداشته شود.