به گزارش  روابط عمومی دانشگاه شهرضا و به نقل از خبرگزاری فارس، مراسم گرامیداشت چهلمین روز شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی صبح روز دوشنبه ۲۱ بهمن ماه با حضور خانواده شهید پناهپوری و جمعی از دانشجویان و اساتید و مسئولان شهرستان در دانشگاه برگزار گردید .

در این جلسه سرهنگ مسعود اکبری فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرضا اظهار داشت: سه مؤلفه رهبری، مردم و ایمان و اعتقاد رمز پیروزی انقلاب اسلامی و ماندگاری آن است است که هر سه وقتی با هم قرار گرفت انقلاب به وجود آمد.

فرمانده سپاه شهرضا با بیان این‌که مردم با وجود تحریم‌ها، توطئه‌ها و کارشکنی‌ها پای این نظام ایستاده‌اند، افزود: در این ۴۰ سال با امکانات کم، تحریم‌ها و موانع زیاد، پیشرفت‌های بسیاری در طول انقلاب اسلامی به وجود آمده است، اگر از نفت دل بکنیم و به جوان‌ها اطمینان کنیم در علم و فناوری پیشرفت می‌کنیم.

وی با اشاره به وجود ۱۷ هزار شهید ترور در کشور گفت: بعد از انقلاب تهدیدهای داخلی، قومیت‌گرایی‌ها تجزیه‌طلبی‌ها در داخل به وجود آمد در این شرایط جنگ ۸ ساله در طول هزار و ۲۰۰ کیلومتر و با عمق ۸۰ کیلومتر تخریب گسترده آغاز شد و نخبگان ما شهید شدند، اما با وجود این موانع و تحریم‌ها رشدهای بسیاری در تمام زمینه‌ها در کشور داشته‌ایم.

سرهنگ اکبری با بیان این‌که رشد علمی در ایران ۱۱ برابر متوسط جهانی است و با این سرعت در حال حرکت هستیم، بیان کرد: زیر بنا و اساس کشور استقلال و امنیت است، کارنامه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در این دو مؤلفه درخشان است، چون افراد انقلابی در حوزه نظامی بدون منفعت‌طلبی کار کردند.

فرمانده سپاه شهرضا ادامه داد: امروز ۵۰۰ متر زیر زمین و کوه شهر موشکی و موشک‌های نقطه‌زن داریم و به پشتوانه آ‌ن‌ها می‌توانیم انتقام سخت بگیریم و امنیت اقتصادی و روانی و فعالیت‌های علمی و اقتصادی داشته باشیم؛ اگر امنیت نظامی نداشته باشیم نمی‌توانیم فعالیت‌های دیگری داشته باشیم.

وی با تأکید بر این‌که امروز اگر دشمن خطایی کند به صورت نقطه‌زنی انتقام می‌گیریم و این افتخار در حوزه امنیت است، تصریح کرد: در مبحث عدالت مشکل داریم، پیشرفت و دموکراسی داریم، آزادی هیچ کشوری بی حد و حصر نیست در ادوار مختلف انقلاب اسلامی افرادی با سلیقه‌های مختلف آمدند و رفتند و این عین آزادی است.

سرهنگ اکبری با بیان این‌که شهید سلیمانی ۴۰ سال جنگید، گفت: آمریکا دورتا دور ما پایگاه نظامی دارد، می‌گوید تا سال ۲۰۲۵ ما باید کدخدای دنیا باشیم، آن‌ها می‌خواهند بر جغرافیای و فرهنگ ما مسلط شوند، اما کسانی هستند که امروز هم دارند دفاع می‌کنند تا ایران در امنیت کامل باشد.

فرمانده سپاه شهرضا با بیان این‌که ۴۰ سال پیش داعش را از ایران بیرون کردیم، داعش می‌خواست در ایران اسلامی بیاید، افزود: عین‌الاسد را عین‌الجسد کردیم و آمریکا قطره‌چکانی تلفات را اعلام می‌کند، ما ابهت آمریکا را شکستیم.

وی با بیان این‌که اگر اراده مقابله نداشته باشیم سرباز دشمن و ایالت پنجاه و دوم آمریکا می‌شویم، بیان کرد: امروز اگر می‌خواهیم موفق شویم باید اراده مواجه با طاغوت را داشته باشیم و محافلی با نام یاد و شهدا برگزار کنیم.

سرهنگ اکبری با تأکید بر حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن و انتخابات مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: مردم باید مشارکت حداکثری داشته باشند، تا دشمن بداند مردم پشت این نظام ایستاده‌اند، اگر مشارکت حداقلی شود دشمن به این نتیجه می‌رسد که می‌تواند با ما وارد جنگ مستقیم شود باید در حوزه نظامی، سیاسی و اقتصادی قوی شویم.

دشمنان از غیرت جوانان ایرانی می‌ترسند

احمد شیروانیان در ادامه این جلسه با اشاره به فلسفه جنگ و دفاع مقدس گفت: قبل از انقلاب کشورمان یک کشور وابسته بود، آمریکایی‌ها در ایران هر کاری می‌خواستند، می‌کردند، تمام امور کشور تحت امر آمریکا بود، هیچکدام از امور کشور دست مردم و یا حتی خود شاه نبود و ما را تحقیر می‌کردند.

جانباز و راوی دفاع مقدس با بیان این‌که آمریکایی‌ها در آن زمان حق مأموریت، آب و هوا و حق توحش می‌گرفتند و می‌گفتند مردم ایران وحشی هستند، افزود: حضرت امام (ره) در مقابل این رفتارها خروشید و مردم انقلاب کردند، مردم در دو سال انقلاب ۱۰۰ هزار شهید و بیش از ۶۰ هزار مجروح و جانباز تقدیم کردند؛ انقلاب پیروز شد و مردم بیش از ۹۸ درصد رأی به جمهوری اسلامی ایران دادند.

وی با بیان این‌که دشمنان فکر کردند این انقلاب ماندنی نیست، تصریح کرد: وقتی شعارهای رهبری و ملت ایران را دیدند، گفتند مردم ایران یک بدعت جدید آوردند و می‌گویند نه شرقی نه غربی جمهوری اسلامی و شروع به نقشه کشیدن بر علیه انقلاب و کشورمان کردند، آخرین نقشه‌ای که کشیدند جنگ بود که ۸ سال طول کشید.

شیروانیان با بیان این‌که بسیاری از منابع مادی و معنوی کشور صرف جنگ شد، عنوان کرد: آمریکا صدام را تجهیز کرد، ۴۰ کشور به عراق کمک می‌کردند، ارتش صدام تمام ۵ استان هم مرز با عراق را درنوردید، کشوری که تازه انقلاب کرده بود، با تمام مشکلات و ترورها و آشوب‌ها درگیر جنگ شد.

راوی دفاع مقدس با بیان این‌که صدام اعلام کرده بود سه روز خوزستان و یک هفته‌ای تهران را می‌گیرم، ادامه داد: برگزاری یادواره شهدا، هفته دفاع مقدس به خاطر است که ما رشادت‌های جوانان را در جنگ تحمیلی یادمان نرود و به جوان‌های‌مان یاد دهیم که این بچه یک و نیم ساله توانست خودش را بین ۴۰ گرگ حفظ کند.

وی با بیان این‌که جوانان با غیرتی در کشور بودند که از همه آرزوهای خود گذشتند و به جنگ رفتند، خاطرنشان کرد: صدامی که گفته بود یک صبح تا ظهر خرمشهر را می‌گیرم، ۳۴ روز پشت دروازه‌های خرمشهر بود، به نوامیس این مملکت تعدی کردند، جوانان غیرت ناموسی و وطن‌پرستی و مذهبی داشتند، با فرهنگ امام حسین (ع) بزرگ شده بودند و جلوی این تعدی را گرفتند.

شیروانیان اضافه کرد: بیش از ۷۰ ناو و ناوچه دورتا دور کشور ما را گرفته است، چرا جرأت نمی‌کنند در آب‌های ما بیایند چون از غیرت جوانان ما می‌ترسند، بعد از ۴۰ سال با روش‌های مختلف هنوز بر علیه کشور هجمه می‌کنند تا این تفکر را نابود کنند.

تمامی حقوق برای دانشگاه شهرضا محفوظ است .