در ابتدای این جلسه دکتر مطهر رئیس پردیس شهرضا با تبریک ایام مبارک ماه رجب، یکی از دغدغه های این مرکز دانشگاهی را پیگیری تاسیس و فعالسازی پایگاه بسیج کارکنان بیان کرد و افزود : بسیار خرسندیم که در این راستا جناب آقای مدنی یکی از کارکنان خدوم دانشگاه قبول زحمت کرده و این مسئولیت خطیر را برعهده گرفتند.

در ادامه سرهنگ اکبری فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرضا بسیج را پشتوانه مردمی و قدرت نرم جمهوری اسلامی عنوان کرد و افزود:  تنها تفاوت اساسی انقلاب اسلامی ایران با تمام انقلاب ها و نظام های سیاسی همین تفکر بسیجی و حضور مردم در همه صحنه هاست است که مبنای آن قرآنی و دین اسلام است.

سرهنگ اکبری تصریح کرد : تمامی تلاش دشمن این است که تفکر بسیجی و پشتوانه مردمی  از انقلاب گرفته شود  و با جنگ اقتصادی ملت ایران را به زانو درآورند که با حضور جوانان و نیروهای انقلاب تلاش دشمن میسر نخواهد شد.

وی با اشاره به اینکه در هر مجموعه ای که تفکر بسیجی حاکم شود اجازه نفوذ فرهنگی، امنیتی و اقتصادی به دشمن داده نمی شود افزود : با وجود دشمنی ها و کارشکنی های دولت مردان آمریکایی و غربی، به برکت انقلاب اسلامی و همت جوانان و دانشمندان در چنین شرایطی به سمت قله پیشرفت در حرکت هستیم و از مانع تحریم ها عبور خواهیم کرد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرضا یکی از وظایف بسیج را نهادینه کردن گفتمان مقاومت در بین جوانان دانست وافزود: اگر می بینیم گفتمان مقاومت در منطقه گسترش پیدا کرده است از برکت انقلاب اسلامی ایران و تفکر بسیجی است.

وی در پایان با اشاره به گام دوم انقلاب اسلامی ایران عنوان کرد: با توجه به تبلیغ منفی دشمن می بایست دستاوردها و ظرفیت های انقلاب به جوانان گفته شود و اگر تفکر بسیجی و جهادی و شیعی در همه زمینه ها حاکم شود ما دست برتر را در دنیا خواهیم داشت.

شایان ذکر است در حکمی از سوی سرهنگ اکبری فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرضا، جناب آقای سید محمد مدنی بعنوان فرمانده بسیج شهید مدرس کارکنان پردیس شهرضا منصوب شد. همچنین از تلاش ها و زحمات دانشجوی بسیجی مهدی هاشمی تجلیل و آقای علی کاویانی دانشجوی رشته کامپیوتر بعنوان فرمانده جدید بسیج دانشجویی پردیس شهرضا معرفی گردید.

جهت مشاهده گزارش تصویری اینجا کلیک نمایید