مراسم تکریم و معارفه رئیس مرکز آموزش عالی شهرضا برگزار شد.

مراسم تکریم و معارفه رئیس مرکزآموزش عالی شهرضا با حضور کارکنان و اساتید صبح روز سه شنبه ۱۰ آذرماه در سالن کنفرانس مرکز برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی مرکز؛ در این مراسم دکتر امیر حسین علی بیگی رئیس سابق مرکز، ضمن تقدیر و تشکر و طلب حلالیت از اساتید و کارکنان افزود : انشاالله در آینده نزدیک با حضور دکتر مطهر شاهد درخشش بیشتر مرکزآموزش عالی شهرضا در سطح استان و کشور باشیم.

در ادامه دکتر مطهر رئیس مرکز ضمن تقدیر و تشکر از زحمات دکتر علی بیگی گفت : در مدت مسئولیت ایشان ، درس­های زیادی از جهات اخلاقی و کاری آموختیم و امیدواریم از تجربیات گران بهای ایشان درآینده استفاده کنیم .

وی  با اشاره به اینکه دانشگاه با کمک همدیگر و به صورت کار تیمی پیشرفت می­کند افزود : کارکنان و اعضای هیات علمی با همکاری یکدیگر می توانند دانشگاه شهرضا را به نقطه مطلوب خود برسانند.

دکتر مطهر در پایان گفت : از نقطه نظرات و پیشنهادهای دوستان در راستای بهبود کمی و کیفی دانشگاه استقبال  می کنیم و تجربیات تمامی همکاران می تواند منشا خیر و برکت برای دانشگاه باشد /.

جهت مشاهده گزارش تصویری اینجا کلیک نمایید