مراسم تجدید میثاق دانشگاهیان با آرمانهای انقلاب اسلامی و امام راحل (ره) با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاهیان در حرم مطهر برگزار و میثاق نامه دانشگاهیان با حضرت امام (ره) در سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی قرائت شد. متن میثاق نامه به قرار زیر می‌باشد:
ما دانشگاهیان با گرامیداشت نام، یاد و خاطره‌ی امام شهیدان و شهیدان انقلاب و به پشتوانه‌ی هدایت و حمایت مقام معظم رهبری، با خدای خویش پیمان می‌بندیم که:
۱-  در راه حفظ و گسترش انقلابِ اسلامی، همه‌ی توان خود را مصروف کرده و دانش و مهارت خود را جز در مسیر آرمان‏ها و مصالح این انقلاب الهی، به کار نگیریم تا در پیشگاه خداوند سبحان و ارواح طیبه شهدا و اولیاء، سربلند و سرافراز باشیم.
۲- ما دانشگاهیان، برای تحقق تمدن نوین اسلامی، متعهد می‌شویم که فعالیت‌های علمی خود را در این مسیر مقدس، متمرکز کنیم و مقدمات  و ملزومات این مقصد نورانی را به همت و تلاش مضاعف خود، فراهم آوریم.
۳-     ما دانشگاهیان، رشد علمی و فناوری کشور را مرهون هدایت‌ها و حمایت‌های ارزشمند مقام معظم رهبری می‌دانیم و بر این نکته تاکید می کنیم که مسئولان کشور باید با اتکاء به توان داخلی در تولید علم و فناوری، برای ارتقاء کیفیت زندگی مردم و رفع مشکلات اقتصادی – خصوصاً بیکاری جوانان- گام‌های اساسی بردارند.
۴-     ما دانشگاهیان با پیروی از خط امام راحل و سرمشق قرار دادن ارشادات مقام معظم رهبری، همه‌ی شخصیت‌ها و گروهها را به حفظ و تقویت وحدت و انسجام ملی فرا می‌خوانیم و به نوبه‌ی خود، هرگونه تفکر و رفتاری را که خواسته یا ناخواسته، این اتحاد و انسجام را مخدوش کند، به شدت محکوم نموده، در حدتوان خود با چنین اموری مقابله خواهیم کرد.
۵-     ما دانشگاهیان، ضمن حمایت از پیام تاثیرگذار مقام معظم رهبری به جوانان اروپا و آمریکای شمالی و با اعتقاد به حقانیت پیامبر مهر و مهربانی و رحمت، التزام و اهتمام همه جانبه خود را برای ترویج تعالیم دین مبین اسلام اعلام داشته و هرگونه پروژه اسلام هراسی در ممالک غربی را محکوم می‌کنیم. پرواضح است که این پیام روشنگرانه در ضمیر پاک جوانان غربی که نسبت به پذیرش کلام حق آماده‏تر و علاقمندتر هستند، نفوذ بیشتری خواهد داشت، زیرا ایشان نه صرفا به عنوان یک مرجع تقلید یا رهبر سیاسی یک کشور قدرتمند، بلکه به عنوان یک مسلمان معتقد و اصیل و با نگاه عالمانه و مشفقانه از آن‌ها خواستند که آموزه‏های متعالی دین اسلام را از سرچشمه آن و نه بر اساس تبلیغات دروغین به دست آورند و با مراجعه به قرآن و شناخت فرهنگ و تمدن اسلامی، درباره واقعیت اسلام قضاوت کنند.
در پایان، با سلام و درود به ارواح طیبه شهیدان و امام شهیدان، و با گرامیداشت یاد و نام و خاطره استادان و دانشجویان شهید، از ذات اقدس پروردگار می‌خواهیم که ما را در زمره خادمان به اسلام و انقلاب اسلامی قرار داده، توفیق پاسداری شایسته از دستاوردهای این انقلاب الهی را عنایت فرماید. انشاءالله
چهارده بهمن یک هزار و سیصد و نود و سه . حرم مطهر حضرت امام خمینی (ره)