به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی شهرضا؛ در یازدهمین مراسم اهدای جوایز بخش ایران IEEE که روز پنجشنبه 22 آبان ماه 1399به طور مجازی و با حضور پروفسور وینچنزو پیوری رئیس ناحیه 8 IEEE برگزار گردید، شاخه های مختلف انجمن IEEE دانشگاه ‌های ایران در زمینه های مختلف مورد تقدیر قرار گرفتند.

در این مراسم که با حضور کمیته اجرایی ایران، اساتید برجسته حوزه برق و کامپیوتر سراسر کشور، کارآفرینان و پیشکسوتان صنعت، مشاورین و شاخه های دانشجویی برگزار گردید، از آقای عیسی فروتن عضو انجمن IEEE شاخه دانشجویی مرکز آموزش عالی شهرضا، به عنوان برنده پروژه کارشناسی قابل تقدیر سال 1399 ایران، تقدیر بعمل آمد.

شایان ذکر است پروژه وی تحت عنوان “تخصیص بهینه ذخیره ساز انرژی در یک مزرعه بادی بزرگ” و تحت سرپرستی آقای دکتر محسن جنتی صورت گرفت و آقای علیرضا کاظمی از دانشگاه صنعتی امیرکبیر و آقای عیسی فروتن از مرکز آموزش عالی شهرضا به عنوان فینالیست های این بخش انتخاب شدند.

مدیریت فرهنگی و اجتماعی مرکز آموزش عالی شهرضا، کسب این موفقیت را به ایشان و جناب آقای دکتر محسن جنتی استاد راهنما پروژه صمیمانه تبریک عرض نموده و از خداوند منان موفقیت های روز افزون ایشان را آرزومند است.