شهردار شهرضا :

اقدام جهادی پرسنل دانشگاه جهت بازسازی مجموعه دانشگاه در مدت سی روز نشان از دغدغه آموزشی و تربیتی آنها دارد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرضا؛ شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر شهرضا ظهر روز سه شنبه ۱ بهمن ماه با حضور در دانشگاه از ساختمان های آموزشی، آزمایشگاهی و اداری بازدید کردند.

در ابتدای این جلسه، دکتر مطهر ضمن خیر مقدم و تشکر ویژه از همدلی و کمک های خوب شهردار و اعضای  شورای شهر در راستای بازسازی مجموعه فعلی دانشگاه گفت : نیاز های اولیه دانشجویان  با کمک مسئولین تکمیل شد و موارد دیگر را انشالله با کمک  شهرداری و شورای شهر شهرضا به سرانجام خواهیم رساند.

در ادامه دکتر قاسمی شهردار شهرضا با اشاره به تربیت نیروی انسانی در دانشگاه و تاثیر آن بر جامعه افزود : استانداردهای اولیه برای تحصیل و تربیت دانشجویان یکی از نیازهای امروز دانشگاه است.

وی ضمن تشکر از اقدام جهادی پرسنل دانشگاه جهت بازسازی این مجموعه در مدت سی روز گفت  : بحمدلله دغدغه آموزشی و تربیتی در مجموعه دانشگاه شهرضا وجود دارد.

شهردار شهرضا با اشاره به جوان بودن بدنه مدیریتی دانشگاه گفت : مطالعه و پژوهش و ایجاد طرح راهبردی دانشگاه از جمله زیرساخت های اساسی این دانشگاه در آینده است .

وی در پایان گفت : اعتقاد بنده این است که کمک به آموزش عالی در همه زمان ها و در هر سطحی باعث رشد زیر بناهای اجتماعی جامعه خواهد شد و ما آمادگی این را داریم که به رشد و بالندگی دانشگاه شهرضا در حد توان خود کمک کنیم.

جهت مشاهده گزارش تصویری اینجا کلیک نمایید