به گزارش روابط عمومی مرکز؛ به مناسبت چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران پروژه ساخت پردیس روباز ورزشی مرکز آموزش عالی  شهرضا آغاز گردید.

دکتر مطهر رئیس مرکز آموزش عالی شهرضا با اعلام این خبر اظهار کرد: به منظور بهبود خدمات رفاهی و جبران کمبود سرانه فضای ورزشی دانشجویان، مراحل ساخت یک مجموعه ورزشی در پردیس اصلی دانشگاه آغاز شده است.

وی افزود : این مجموعه روباز با مساحت 15 هزار متر مربع شامل زمین های چمن مصنوعی فوتبال، والیبال ساحلی ، تنیس، زمین چند منظوره ورزشی و مسیر دوچرخه سواری و پیاده روی می باشد که فضاهای سبز، تفریحی و رفاهی نیز پیرامون آن درنظر گرفته شده است.

دکتر مطهر هزینه ساخت این پروژه چند منظوره را حدود 100 میلیارد ریال برآورد کرد و افزود: فاز اول این پروژه در سال 1400 با مشارکت سازمان امور دانشجویان وزارت علوم به بهره برداری خواهد رسید.

رئیس مرکز آموزش عالی شهرضا در پایان اظهار کرد: راه اندازی مجموعه فوق، گامی مهم در راستای تحقق چشم اندازهای خدمات رفاهی دانشجویان، کارکنان و اساتید و همچنین خدمت دهی به عموم مردم شهرستان به شمار می‌رود.

جهت مشاهده گزارش تصویری اینجا کلیک نمایید