به گزارش روابط عمومی مرکز آموزش عالی شهرضا؛ در ابتدای این برنامه دکتر مطهر رئیس مرکز با اعلام این خبر اظهار کرد: به منظور بهبود خدمات رفاهی و جبران کمبود سرانه فضای ورزشی دانشجویان، مراحل ساخت یک مجموعه ورزشی در پردیس اصلی دانشگاه از اسفند ماه 99 آغاز شد.

وی افزود : این مجموعه روباز با مساحت 15 هزار متر مربع شامل زمین های چمن مصنوعی فوتبال، والیبال ساحلی ، تنیس، زمین چند منظوره ورزشی و مسیر دوچرخه سواری و پیاده روی می باشد که فضاهای سبز، تفریحی و رفاهی نیز پیرامون آن درنظر گرفته شده است.

دکتر مطهر گفت : فاز اول این پروژه شامل زمین چمن مصنوعی فوتبال با محوطه پیرامونی به میزان 1674 متر مربع با هزینه ای بالف بر 13 میلیارد ریال زمین والیبال ساحلی به میزان 468 متر مربع با هزینه ای بالغ بر 5 میلیارد ریال و مجهز به سیستم روشنایی مناسب برای انجام مسابقات در شب با مشارکت سازمان امور دانشجویان و همچنین صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم آماده بهره برداری است.

در ادامه دکتر غلامرضا غفاری سرپرست سازمان امور دانشجویان در آیین افتتاح مجازی که با حضور دکتر تقی زاده، سرپرست معاونت پشتیبانی و مدیریت منابع و دکتر علیزاده مدیرکل  تربیت بدنی این سازمان صورت گرفت اظهار داشت: همواره توسعه امکانات و فضاهای ورزشی در دانشگاهها مورد توجه سیاستگذاران آموزش عالی بوده است که این امر به دلیل اهمیت نقش ورزش در سلامت جسمانی و روحی دانشجویان است.

وی افزود: نقش ورزش و نشاط در کیفیت تجربه زیستی دانشجویان بر همگان روشن است و در همین راستا است که در سالهای اخیر توجه زیادی به رشد سرانه ورزشی در دانشگاهها شده است و  بدلیل اهمیت این امر، انشاالله این مسیر تدوام خواهد یافت.

دکتر غفاری با اشاره به همکاری سازمان امور دانشجویان، صندوق رفاه دانشجویان و دانشگاهها برای توسعه ورزش دانشجویی گفت: در نتیجه همین هم افزایی است که پروژه های ورزشی متناسب با نیاز دانشجویان تعریف می شوند و در کمترین زمان به  بهره برداری و بازدهی می رسند.

در ادامه این آیین، 11 پروژه ورزشی بامساحت 18 هراز و 600 مترمربع از جمله زمین چمن مصنوعی و والیبال ساحلی مرکز آموزش عالی شهرضا به صورت مجازی به بهره برداری رسید.

شایان ذکر است در این مراسم دکتر حاجی حسینی معاون دانشجویی  و دکتر رافعی مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه اصفهان و برخی از اعضای هیات علمی و کارکنان مرکز نیز حضور داشتند.

جهت مشاهده گزارش تصویری اینجا کلیک نمایید