به گزارش روابط عمومی؛ دکتر صادق مطهر در اولین دیدار رسمی خود صبح روز دوشنبه ۱۶ دی ماه با امام جمعه و فرماندار شهرضا دیدار و گفتگو کرد

در این دیدار حجت الاسلام صالح ضمن تبریک به دکتر مطهر گفت : امیدواریم با حضور ایشان، شاهد درخشش دانشگاه دولتی شهرضا از لحاظ علمی و فرهنگی در سطح استان و کشور باشیم.

امام جمعه شهرضا با تاکید بر حضور رئیس دانشگاه در جلسات ستاد احیای امر به معروف شهرستان گفت : با ارتباط موثر و دوستانه با دانشجویان می توان در مقوله عفاف و حجاب گام های موثری برداشت.

حجت الاسلام صالح با اشاره به تجربه ۱۶ ساله خود در دفتر فرهنگ دانشگاه آزاد اسلامی شهرضا افزود: با سرمایه گذاری بر روی نسل جوان و بخصوص دانشجویان  می توان در جبهه جنگ نرم دشمن پیروز شد .

ایشان با اعلام آمادگی خود برای حضور در دانشگاه خاطر نشان کرد : یکی از عوامل عدم موفقیت در مسائل فرهنگی، عدم توجه به نیاز های فرهنگی دانشجویان است که می بایست با برگزاری  و تقویت کرسی های آزاد اندیشی آن را برطرف کرد.

در ادامه دکتر مطهرخواستار حمایت های همه جانبه امام جمعه از دانشگاه شهرضا شد و افزود : انشاالله با استفاده از راهنمایی ها و تجارب جنابعالی شاهد ارتقاء سطح فرهنگی دانشگاه باشیم.

در ادامه دیدارها؛ رئیس مرکزآموزش عالی شهرضا با حضور در فرمانداری شهرضا با فرماندار، دیدار و پیرامون مسائل و مشکلات پیش روی دانشگاه بحث و تبادل نظر کرد.

جهت مشاهده گزارش تصویری اینجا کلیک نمایید