✅ رئیس دانشگاه شهرضا به مناسبت روز کارمند و آغاز هفته دولت پيامي صادركرد.

📝به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرضا، متن اين پيام به شرح زيراست:

🔹عزیزان کارمند و زحمت کشان بی ادعای خانواده دانشگاه شهرضا؛ به بهانه روزکارمند برخود واجب دانستم که از زحمات بی دریغ و خالصانه شما همکاران گرانقدر صمیمانه تشکر نمایم.

🔹بی شک حضور پر رونق و صمیمی کارمندان ساعی و پرتلاشی همچون شما، منشا خدمات سازنده ای است که ثمرات آن را همگان شاهد و ناظر هستند.

🔹اينجانب ضمن تبريك هفته دولت و روز كارمند كه با نام و ياد شهيدان والا مقام”رجايي”و” باهنر” مزين و به نام هفته دولت نامگذاري شده است را به همه دولت مردان و كارمندان خدوم و متعهد تبريك عرض نموده و و با آرزوي سلامت و سعادت براي این عزیزان، اميدوارم با كمك و همكاري همه كاركنان و اعضای هیئت علمی و مسئولان شهرستان و مردم در بهبود كيفيت كليه فعاليت های دانشگاه و جلب رضاي باري‌تعالي موفق‌تر از گذشته حركت نماییم.

توفیقات روز افزون شما همکاران گرامی را در ظل توجهات حضرت ولی عصر (عج) از درگاه ایزد منان مسئلت می كنم.

دکتر صادق مطهر؛ رئیس دانشگاه