دکتر کریم زاده رئیس دانشگاه شهرضا عنوان کرد :سند راهبردی دانشگاه شهرضا تدوین شد
رئیس دانشگاه شهرضا گفت : سند راهبردی دانشگاه در قالب یک برنامه توسعه آموزشی و پژوهشی پیش بینی شده است که مدت زمان اجرای آن سه دوره سه ساله می باشد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرضا ؛ دکترحمیدرضا کریم زاده رئیس دانشگاه درجلسه شورای اداری شهرضا با بیان اینکه برنامه ششم توسعه و چشم انداز ۱۴۰۴ کشور، نظامی هدفمند به آموزش عالی کشور داده است گفت : دانشگاه شهرضا با توجه به پتانسیل بالای اعضای هیئت علمی خود اقدام به تدوین سند راهبردی در افق ۱۴۰۴ این دانشگاه نموده است .وی با اشاره به اینکه این سند راهبردی در سه دوره سه ساله تدوین شده است اظهار داشت :  دراین سند جامع  هشت دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، مهندسی مکانیک و انرژی، فناوریهای نوین، علوم انسانی، علوم نوین کشاورزی و منابع طبیعی پیش بینی شده است .

دکترکریم زاده راهبرد دانشگاه در حوزه های پژوهشی را رفع نیازهای صنایع داخلی و پیشبرد علمی در سطح بین المللی بیان کرد و بنیانگذاری شهرکهای فناوری و کارآفرینی دانش بنیان را از اهداف راهبردی دانشگاه برشمرد.

رئیس دانشگاه شهرضا از جمله فرصت های این دانشگاه را  استقرار ۶ شهرک صنعتی ، وجود رسته های متنوع صنایع دستی در منطقه و تنوع آداب و رسوم مختلف محلی و  وجود دانشمندان و پژوهشگران  شهرضایی برجسته در سطح ملی و بین المللی دانست و خاطر نشان کرد دانشگاه شهرضا برآن است در تولید علم در سطح استان و کشور نقش محوری داشته باشد و به عنوان یک قطب علم و فناوری در جنوب استان اصفهان تبدیل گردد .

وی با اشاره به شعار دانشگاه شهرضا (همت و خودباوری در مسیر دانش و فناوری) تصریح کرد: در تهیه و تدوین طرح راهبردی دانشگاه شهرضا، اسناد قانونی از جمله سند چشم‌انداز بیست‌ساله جمهوری اسلامی ایران،  نقشه جامع علمی کشور، سیاستهای برنامه ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ایران، چشم انداز بیست ساله استان اصفهان و طرح آمایش سرزمین استان اصفهان و کشور و پتانسیل و استعداد منطقه مورد توجه قرار گرفته است که پس از تصویب در هیئت امنای دانشگاه و سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور از سال ۱۳۹۵به اجرا در خواهد آمد.
دکتر کریم زاده رئیس دانشگاه عنوان کرد : سند راهبردی دانشگاه شهرضا تدوین شد...