به گزارش روابط عمومی پردیس شهرضا؛ دکتر محسن جنتی معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی از افزايش سنوات رايگان دانشجويان خبر داد.

دکتر محسن جنتی با اعلام این خبر گفت : طبق مصوبه سومين نشست از دوره پنجم هيأت امناي دانشگاه مورخ 29/06/1394 مبني بر دريافت شهريه ثابت و متغير از دانشجويان روزانه مقطع كارشناسي داراي سنوات مازاد تحصيلي، دانشجويان روزانه كارشناسي اين مركز تاكنون مشمول پرداخت شهريه از نيمسال نهم به بعد بوده‌اند که با توجه به الحاق مركز آموزش عالی شهرضا به دانشگاه اصفهان در نيمسال اول سال تحصيلي 1399-1400 و پیگیری‌های ریاست دانشگاه و اعلام موافقت دانشگاه اصفهان، دانشجویان کارشناسی پردیس شهرضا در حال حاضر از ۹ نیمسال تحصیل رايگان برخوردار می‌باشند.

وی زمان اجرای مصوبه فوق را از ترم اول 1399 عنوان کرد و افزود : پردیس شهرضا هیچ گاه قصد درآمدزایی از طریق آيين‌نامه‌ها و تبصره‌هاي آموزشي را نداشته و در بسياري از موارد در جهت مساعدت و تعدیل شهريه دانشجويان مصوباتی نیز به اجرا گذاشته است.

معاون آموزشی پژوهشی پردیس در ادامه گفت :  با توجه به شيوع ويروس كرونا و تعطيلي آموزش حضوري از اسفندماه 1398، شهريه ثابت و متغير از دانشجوياني كه به بيماري كرونا مبتلا شده و مبادرت به حذف نيمسال تحصيلي (بدون احتساب در سنوات) نموده‌اند دريافت نمي‌شود.

دکتر جنتی تصریح کرد : شهريه متغير دروس عملي كه به دليل شيوع ويروس كرونا به ناچار به‌ صورت غيرحضوري (الكترونيكي) برگزار ‌گرديده است، به ميـزان 75 % شهريه مشخص شده در شرايط حضوري منظور شده و مابه التفاوت شهريه پرداخت شده در حساب بستانكاري دانشجو منظور و در نيمسال تحصيلي آتي مستهلك خواهد شد.

وی در پایان گفت: برای دانشجوياني كه يك يا چند درس را  حذف کرده‌اند، شهريه‌ متغير پرداخت شده مربوط به دروس حذف شده در حساب بستانكاري دانشجو منظور و در نيمسال تحصيلي آتي مستهلك خواهد شد و همچنین از دانشجوياني كه نيمسال تحصيلي خود را حذف کرده‌اند، فقط شهريه ثابت دريافت مي‌شود.