دانشجویان دانشگاه دولتی شهرضا به استقبال روز زمین پاک رفتند
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرضا در این مراسم که صبح روز چهارشنبه مورخ ۹۴٫۲٫۲ و با حضور دانشجویان، اساتیدوکارکنان این دانشگاه برگزار شد، با جمع آوری زباله های دامنه کوه دامزاد شهرضا بر اهمیت حفظ زمین و محیط زیست تاکید شد.دکتر حمیدرضا کریم زاده رئیس دانشگاه شهرضا با اشاره به اینکه این حرکت با هدف افزایش‌آگاهی و اهمیت حفظ محیط زیست برگزار گردید خاطرنشان کرد که باید به همه مردم روی زمین یادآوری ‌شود با توجه به محدودیت منابع این کره خاکی اعم از منابع تجدید پذیر و تجدید ناپذیر نباید سیاره خود؛ زمین را فراموش کنند و به فکر استفاده از منابع به گونه ای که منجر به تخریب آن نشود باشند.

وی راهکارهای حفاظت از محیط زیست را صرفه جویی در منابع و حفظ آب،خاک، گیاه و اتمسفر برشمرد و ازجمله اقدامات حمایتی را  صرفه جویی کاغذ در محیط های اداری،کاشت نهال، حمایت از انجمن های محیط زیست، تفکیک زباله های خشک و تر و برداشت اصولی از معادن، عدم بهره برداری غیر اصولی از مراتع و جنگلها  عنوان کرد وخواستار توجه جدی مردم و مسئولان به حفظ و حراست از محیط زیست شد.

روز جهانی زمین پاک هر ساله در ۲۲ آوریل در تمام دنیا برگزار و درایران نیز همزمان با دیگر کشورهای جهان هفته زمین پاک از روز دوم اردیبهشت ماه به مدت یک هفته در سراسر کشور برپا می‌شود .

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.