دکتر صادق مطهر در جلسه‌ای که به مناسب وحدت حوزه و دانشگاه برگزار شد، اظهار داشت: وحدت حوزه و دانشگاه جزو اندیشه‌های حضرت امام (ره) بود، یکی از محورهای اساسی در اندیشه و خط مشی عملی حضرت امام خمینی (ره) تأکید ایشان بر وحدت همه اقشار، به خصوص حوزه و دانشگاه بود.

رئیس مرکز آموزش عالی شهرضا با بیان اینکه وحدت آرمانی در عرصه فعایت‌های سیاسی و اجتماعی است که این دو قشر را می تواند به هم نزدیک کند، افزود: بیانات امام راحل و رهبر معظم انقلاب در زمینه وحدت میان حوزه و دانشگاه می‌تواند افق روشنی برای این دو مرکز عملی برای رسیدن به این نقطه ترسیم کند.

مطهر ادامه داد: مقام معظم رهبری راهکارهای وحدت حوزه و دانشگاه را این چنین تبیین کرده‌اند، وحدت حوزه و دانشگاه معنایش این نیست که حتما بایستی تخصص‌های حوزه‌ای در دانشگاه و تخصص‌های دانشگاهی در حوزه دنبال بشود نه، لزومی ندارد. اگر حوزه و دانشگاه به هم مرتبط و خوش بین باشند و به هم کمک بکنند و با یکدیگر همکاری کنند، دو شعبه از یک مؤسسه علم و دین هستند، این مؤسسه دو شعبه دارد: یک شعبه، حوزه های علمیه و شعبه دیگر، دانشگاه ها هستند.

تبدیل مرکز آموزش عالی شهرضا به پردیس شهرضا دانشگاه اصفهان

رئیس مرکز آموزش عالی شهرضا در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به اینکه مرکز آموزش عالی شهرضا در سال 90 با اجاره دو باب ساختمان با دو رشته کارشناسی ناپیوسته شروع به فعالیت کرد، بیان کرد: در سال گذشته مرکز آموزش عالی شهرضا به ساختمان جدید منتقل شد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر 5 رشته کارشناسی و یک رشته کارشناسی ارشد در این مرکز وجود دارد، تصریح کرد: حدود 1000 دانشجوی فعال در این مرکز تحصیل می‌کنند و تاکنون حدود 800 دانشجو در مقاطع کارشناسی وکارشناسی ارشد فارغ التحصیل شده اند.

دکتر مطهر با اشاره به وجود 21 عضو هیأت علمی در رشته‌های فنی و مهندسی و علوم پایه در این مرکز گفت:
نسبت تعداد دانشجو به اعضای هیات علمی در این مرکز بالاتر از استاندارد است که انشالله در آینده با جذب اعضای هیات علمی جوان و توانمند به نرم نزدیک خواهیم شد.

رئیس مرکز آموزش عالی شهرضا با اشاره به راه‌اندازی سامانه آموزش مجازی در مرکز آموزش عالی شهرضا و سرویس دهی به دانشجویان در برگزاری کلاس‌ها و زمان امتحانات عنوان کرد: آنچه که تحت عنوان خروجی پژوهشی این مرکز بوده دهها مقاله علمی خارجی و داخلی، طرحهای پژوهشی ارتباط با صنعت و طرحهای داخلی مصوب بوده است.

وی با اشاره به برگزاری کنفرانس ملی سیستمهای هوشمند و محاسبات سریع در این مرکزدر بهمن ماه 1399 گفت: در صورت تامین اعتبار بنا داریم یک ساختمان آموزشی پژوهشی و یک سالن ورزشی را احداث کنیم.

دکتر مطهر با اشاره به طرح آمایش آموزش عالی در کشور گفت: منشأ اصلی آن فرمایشات مقام معظم رهبری دردیدار رؤسای دانشگاهها در 20 آبان 94 بود که در آن بر مأموریت محور کردن دانشگاه‌ها و توجه به اولویت‌ها و کیفیت آموزش عالی برای تحقق نقشه جامع علمی کشور تاکید کردند.

رئیس مرکز آموزش عالی شهرضا ادامه داد: به دنبال آن شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب کرد که وزارت علوم به منظور ساماندهی آموزش عالی می‌تواند موسسات آموزش عالی را تجمیع و ادغام کند تا منجر به ارتقای کیفی خدمات شود و حدود 5 سال بر روی این طرح کار شد تا امسال که در ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور با هدف تمرکززدایی وهم افزایی مؤسسات آموزش عالی، ساماندهی موسسات آموزش عالی حضوری دولتی مصوب شد. به دنبال آن مدیریت استانی آمایش آموزش عالی به منظور هماهنگی استانی امور آموزش عالی در وزارت علوم تشکیل شد که رؤسای برخی دانشگاه ها عضو آن شدند. در استان اصفهان نیز شورای استانی به محوریت دانشگاه اصفهان تشکیل شده است.

وی با اشاره به اینکه در پانزدهم آبان ماه سال جاری با حضور معاون وزیر علوم در شهرضا این مصوبه ابلاغ شد افزود: درآذر ماه به مرکز آموزش عالی شهرضا ابلاغ شد که فعالیت مرکز آموزش عالی شهرضا تحت نظارت دانشگاه اصفهان و به عنوان یک پردیس دانشگاهی ادامه پیدا کند، با این اتفاق مدیریت به صورت استانی متمرکز شده است وتحت عنوان دانشگاه اصفهان پردیس شهرضا فعالیت می کنیم.

جهت مشاهده گزارش تصویری اینجا کلیک نمایید