وزارت علوم به مناسبت فرا رسیدن یوم ا… ۲۲ بهمن، بیانیه‌ای صادر کرد.
vezarat olom
به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، متن این بیانیه به شرح زیر است:

فرا رسیدن دهه فجر، فرصت مغتنمی است تا سرافرازانه به بازخوانی ماهیت انقلاب و ترسیم آینده آن بپردازیم.

بی تردید، انتهای راهی که وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در ۳۷ سال بعد از پیروزی انقلاب اسلامی پیموده است، قله‌های رفیع توسعه علمی است.

آنچه باعث افتخار است این است که دستاوردهای علم و فناوری کشور که جهانیان را به حیرت واداشته و آنها را مشتاق ارتباط با «جمهوری اسلامی ایران» کرده است، تکیه بر دانش بومی استادان و دانش آموختگان است که رنگ و بوی «استقلال» کشور را در همه زمینه‌ها پیش چشم جهانیان به نمایش گذاشته است.
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اعلام می کند در آستانه سی و هشتمین سال پیروزی انقلاب اسلامی، دانشگاهیان، دانشجویان، پژوهشگران و جامعه علمی کشور به پاسداشت پیروزی انقلابی که مظهر اتحاد و همدلی همه گروه‌های کشور بود، با رویکردی معرفت‌مدارانه شرکت می‌کنند و بار دیگر با رهبر فقید انقلاب، حضرت امام خمینی(ره) بیعت کرده، در ادامه راه استقلال و خودکفایی با رهبری معظم انقلاب میثاقی دوباره می‌بندند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.