بازدید سه ساعته رئیس دانشگاه شهرضا از روند توسعه و پیشرفت پروژهای عمرانی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهرضا ؛ دکتر حمیدرضا کریم زاده به همراه مهندس نیکرو رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان صبح یکشنبه ۲۵ بهمن ماه از پروژه های عمرانی دانشگاه بازدید کردند.

در خلال این بازدید مهندس نیکرو بر تعامل هرچه بیشتر اداره منابع طبیعی شهرستان با دانشگاه شهرضا برایجاد فضای سبز مناسب و استفاده از برنامه های آموزشی و اردوهای طبیعت گردی سازمان منابع طبیعی توسط دانشجویان و اساتید تاکید کرد.

در پایان دکتر کریم زاده ضمن تاکید بر آمادگی این دانشگاه را در اجرای برنامه های مشترک طبیعت گردی، اعلام نمود: مراسم روز درختکاری شهرستان شهرضا امسال در زمین دانشگاه دولتی شهرضا برگزار خواهد شد.

بازدید سه ساعته رئیس دانشگاه شهرضا از روندتوسعه و پیشرفت پروژهای عمرانی دانشگاه(گزارش تصویری) ...

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.