قابل توجه دانش آموختگان ارجمند و دانشجویان انصرافی

انجام فرآیند تسویه حساب به صورت غیرحضوری و بدون مراجعه به دانشگاه

حوزه آموزش دانشگاه به منظور رفاه حال دانشجویان عزیز برای آن دسته از دانشجویانی که هم اکنون در مراحل مختلف تسویه حساب می‏باشند (به صورت الکترونیکی یا کتبی) و یا قصد شروع فرآیند تسویه حساب را دارند برنامه ریزی نموده است که بتوانند بدون مراجعه به دانشگاه و به صورت غیر حضوری فرآیند تسویه حساب را تکمیل نمایند. بدین منظور انجام مراحل زیر ضروری است:

الف) دانش آموختگان: درخواست تسویه حساب را در سامانه گلستان منوی پیشخوان خدمت ثبت نمایید. کارت دانشجویی خود را به صندوق پستی دانشگاه (آدرس صندوق پستی ۸۶۱۴۵۱۴۶) ارسال نمایید.

ب) دانشجویان انصرافی: فرم تسویه حساب را از سایت مدیریت آموزش (evp.shahreza.ac.ir) قسمت فرم ها دانلود نمایید. فرم مذکور را روی کاغذ A4 زرد رنگ چاپ نموده و فقط اولین ردیف جدول را با خودکار آبی خوانا و بدون خط خوردگی تکمیل و امضاء نمایید. فرم مربوطه را به همراه کارت دانشجویی خود به صندوق پستی دانشگاه (آدرس صندوق پستی ۸۶۱۴۵۱۴۶)  ارسال نمایید.

سه شنبه هر هفته درخواست های تسویه حساب در هر مرحله ای که باشد توسط کارمندان محترم آموزش دانشگاه بررسی و مراحل اداری آن انجام می شود. چنانچه در مرحله ای از فرآیند تسویه حساب، نیاز به دانشجو باشد، با شماره تلفن همراه دانشجو که در سامانه گلستان ثبت شده است تماس گرفته خواهد شد.

امور آموزش مرکز آموزش عالی شهرضا