اطلاعیه شماره شش

(پشتیبانی سامانه)

قابل توجه دانشجویان گرامی:

پشتیبانی سامانه آموزش مجازی در دو بخش فنی و آموزشیبصورت زیر  از ساعت ۸ صبح لغایت ۶عصر فقط از طریق واتس آپ انجام می شود:

بخش فنی که مربوط به مشکلات استفاده از سامانه و موارد فنی آن می باشد. در این موارد می توانید از طریق واتس آپ با شماره های ۰۹۳۸۸۸۸۶۵۷۵ و ۰۹۳۵۶۴۴۴۸۴۴ در ارتباط باشید.
بخش آموزشی که مربوط به مشکلاتی نظیر عدم تطابق دروس سامانه با دروس نیمسال جاری و سایر مسائل آموزشی می باشد. در این موارد می توانید از طریق واتس آپ با شماره های ۰۹۹۲۳۸۷۰۶۴۶ و ۰۹۲۲۳۱۸۳۹۹۵ در ارتباط باشید.

* دروس عملی، آزمایشگاه و کارگاه هنوز در سامانه آموزش مجازی وارد نشده است. لذا در قسمت دروس دانشجویان قابل مشاهده نیست.

تذکر مهم: دانشجویان گرامی بسیاری از مشکلات احتمالی شما در فایل راهنمای سامانه توضیح داده شده است. پس نیاز است حتماً در ابتدا این فایل با دقت مطالعه شود و در صورت بر طرف نشدن مشکل، از پشتیبانی استفاده گردد.