به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس، عباس کتابی، در  مراسم برگزاری چهارمین کنگره بین المللی فناوری نانو در دانشگاه کاشان، به کاربرد فناوری نانو در زمینه‌های پزشکی، صنعت، آب، انرژی و تصفیه فاضلاب اشاره کرد و گفت: توجه و سرمایه گذاری این علم، منشاء تولید دانش به فناوری و تبدیل آن به محصول است.

وی با بیان اینکه امروز رکن اصلی الگوی اسلامی مبتنی بر پیشرفت‌های علم و فناوری است، افزود: رشد فزاینده و سرعت تحولات نانو از رتبه ۵۳ در سال ۲۰۰۱، به رتبه نهم در حال حاضر، نشان دهنده رشد علمی کشور است.

کتابی با بیان اینکه دانشجویان و افراد متخصص زیادی در حال حاضر در زمینه نانو در ایران فعالیت دارند، خاطر نشان کرد: این  دانشگاه با دارا بودن پژوهشکده‌های نانو، انرژی، اسانس و فرش آمادگی حمایت از طرح‌های کاربردی در راستای تولید ملی دارد.

رئیس دانشگاه کاشان به  دارا بودن ۳۰۰ ساعت آفتاب در منطقه کویری کاشان اشاره کرد و یادآورشد: با بکارگیری علوم فناوری نانو، این منطقه می‌تواند با بیشترین منبع تولید انرژی خورشیدی برای طراحی و ساخت و تولید انواع محصولات مختلف اثر گذار باشد.

کتابی، پژوهشکده نانو دانشگاه کاشان را نخستین پژوهشکده در کشور ذکر کرد و افزود: این پژوهشکده در سال ۸۱ در این دانشگاه راه اندازی شد و همیشه رتبه‌های برتر جشنواره نانو از دانشجویان این دانشگاه معرفی شده‌اند.

وی به ساخت بزرگترین پژوهشکده نانو تکنولوژی در این دانشگاه اشاره کرد و اظهار داشت: این پژوهشکده با زیربنای ۴۵۰۰ متر مربع تا اول مهرماه سال جاری به بهره برداری می‌رسد.